هنر و ادبیات زمینه ساز تربیت انسانهای متفکرتر ، همدلتر، زیبابین و زیباآفرین
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران به نقل از دفتر روابط عمومی آموزش و پرورش ملارد؛ نجلا مهدوی اشرف، معتقد است، هنر و ادبیات زمینه ساز تربیت انسانهای متفکر تر ، همدل تر، زیبابین و زیباآفرین می شود.
معلم تصویرگر ملاردی که متولد ۱۳۶۰ در شهرستان بهشهر است و ۱۳ سال تجربه تدریس دارد، تصویرگری را به عنوان رشته ای جذاب و کارآمد برای دانش آموزان عنوان کرد و گفت: بعد از سپری کردن دوران دبیرستان در رشتهی ریاضی فیزیک و دوران تحصیلات دانشگاهی و کارشناسی ارشد در رشته ارتباط تصویری با توجه به حدود بیست سال علاقمندی و فعالیت در رشته تصویرگری می توانم بگویم تصویرگری حیطه های هنرهای تجسمی، ادبیات و روانشناسی را در بر می گیرد و میتواند رشته ای بسیار جذاب و کارآمد برای آینده نوجوانان باشد.
وی که رییس هیات مدیره انجمن تصویرگران ایران نیز هست، در خصوص علاقهمندی اش به هنر اذعان داشت: علاقهمندی من به هنر احتمالا با توجه به استعداد، مقداری ذاتی و مقداری هم اکتسابی و با توجه به محیط فرهنگی خانواده در من شکل گرفته. کتابهای پدر و مادر که دبیر ادبیات فارسی و ادبیات عرب بودند و تماشای تصویرگری کتابها و مجلات کودک و نوجوان و آثار نقاشان مطرح مرا به علاقمند جدی هنر و فرهنگ تبدیل کردند.
معلم هنرمند شهرستان ملارد به کاربرد وسیع حوزه تصویرگری اشاره کرد و گفت: کاربرد تصویرگری بسیار گسترده ست و از تصویرگری کتاب کودک و نوجوان تا تصویرگری ادیتوریال(مطبوعات)، تصویرگری متون علمی آموزشی، تبلیغات، گرافیک، تصویرسازی دکوراتیو، طراحی پترن مانند پارچه و لباس، کاغذ دیواری، بسته بندی و... را در بر می گیرد.
مهدوی اشرف ابراز امیدواری کرد: عمیقاً امیدوارم توجه نهاد ارزشمند آموزش و پرورش به هنر بیشتر شود و ساعات بیشتری به کلاسهای نگارش و هنر اختصاص پیدا کند به این دلیل که می تواند در آینده ی اجتماعی و سلامت روان افراد نقش مهمی داشته باشد.
شایان ذکر است، نجلا مهدوی اشرف، رتبه دوم کشوری جشنواره معلمان هنرمند در سال ۱۴۰۱، مدال جشنواره کتاب کودک شارجه۲۰۱۳، لوح تقدیر فینالیست جشنواره فرفره طلایی ۲۰۱۶ چین، راهیابی به کاتالوگ فستیوال قلم زرین بلگراد ۲۰۱۴، فینالیست جشنواره کتاب کودک ۲۰۲۴ بولونیا، نامزد نهایی اولین جشنواره ملی و بین المللی کتاب کودک و نوجوان ۱۴۰۳، تنها برگزیده بخش ویژه و برنده تندیس نمایشگاه قصه های خوب برای بچه های خوب در سال ۱۴۰۱ را در کارنامه پر افتخار خود دارد.