راهبرد اصلی آموزش و پرورش شهر تهران انسجام و اتحاد یکپارچگی است و حوزه علمیه مرجع قابل اطمینانی برای تصمیم های فرهنگی و تربیتی است

راهبرد اصلی آموزش و پرورش شهر تهران انسجام و اتحاد یکپارچگی است و حوزه علمیه مرجع قابل اطمینانی برای تصمیم های فرهنگی و تربیتی است

  • 1403/5/25 پنج‌شنبه

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران؛ دومین جلسه کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش  با حضور علیرضا کریمیان؛ مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، حجت الاسلام رحیمی صادق؛ مدیر حوزه علمیه برادران استان تهران، مدیران حوزه های علمیه، حجت الاسلام والمسلمین مجیدی؛ رابط حوزه علمیه و آموزش و پرورش شهر تهران، معاون اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران و مدیر برنامه های فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد تهران، حجت الاسلام والمسلمین احسان بخش مدیر امور مبلغان سازمان تبلیغات اسلامی،  برگزار شد.  

علیرضا کریمیان با بیان اینکه اجرای سند تحول بنیادین، تسهیل کننده  تربیت اسلامی دانش آموزان است و مرجع قابل اطمینانی برای تصمیم‌های فرهنگی آموزش و پرورش گفت: تحقق مدرسه قوی نیازمند همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش است.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران؛ برای رسیدن به مدرسه قوی نیازمند همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش هستیم و اگر دانش‌آموزان در مدارس معارف دینی را فرا بگیرند در ادامه جامعه قوی نیز شکل می گیرد.

علیرضا کریمیان در نشست مشترک همکاری های  آموزش و پرورش و حوزه علمیه  افزود:  مدرسه دارای جایگاه مهمی است و برای رسیدن به ایران قوی نیازمند مدرسه قوی هستیم.

کریمیان ادامه داد: داشتن مدرسه قوی، موجب خواهد شد تا جامعه و آینده کشور قوی باشد و عرصه‌های دیگری همانند اقتصاد و فرهنگ غنی شود.

مدیر کل آموزش و پرورش بیان کرد: برای رسیدن به مدرسه قوی نیازمند همراهی و همکاری با حوزه علمیه هستیم که اگر دانش‌آموزان در مدارس معارف و ارزش‌های دینی و اسلامی را فرا بگیرند این امر در رسیدن به جامعه قوی کمک می‌کند.

در ادامه نیز ضمن اشاره به اینکه کمیته همکاری ها، بازوی تربیتی و پرورشی دستگاه تعلیم و تربیت است، اظهار کرد: نظام فکری، اعتقادی و هویت ملی یک جامعه در مدرسه شکل می گیرد، هم افزایی و اهتمام ویژه در خصوص ارتقای فعالیت های دستگاه های فرهنگی در راستای اجرایی کردن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و تربیت دانش آموزانی در تراز جمهوری اسلامی ایران برای دست یابی به اهداف والای نظام تعلیم و تربیت بسیار حائز اهمیت است.

وی با تاکید بر منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در دیدار سالیانه با فرهنگیان، اهمیت استفاده از تجارب موفق مدارس غیردولتی را متذکر شد و گفت: بایستی دغدغه ها و آسیب های نیروی انسانی مدارس غیردولتی را در بازدید، نظارت و ارزیابی مستمر این مدارس احصاء کرده و با برنامه ریزی برای مرتفع کردن آنها گام های موثرتری برداریم.

کریمیان ضمن اشاره بر رسالت آموزش و پرورش در عرصه بین‌الملل افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، آموزش‌ و پرورش هم به‌ عنوان یکی از زیرنظام‌های بنیادین حکومت اسلامی و بسترساز رشد همه‌جانبه آینده‌سازان و مولد سرمایه انسانی کشور، نقش حیاتی در تربیت نسل تراز انقلاب اسلامی دارد و در گام بعدی بستری را برای گسترش ارزش‌ها و فرهنگ این انقلاب به دیگر کشورها و ملت‌های آزادی‌خواه و عدالت‌طلب فراهم خواهد آورد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: مدرسه تنها مرکزی است که جامعه بدون توجه به سیاست‌ها در هر دوره‌ای فرزندان خود را به حاکمیت می‌سپارد.

وی ابراز کرد: دانش آموزان و نسل جدید نیازمند معارف دینی و اسلامی هستند و روح سند تحول آموزش و پرورش اتحاد و انسجام است و نیاز است در راستای تحقق اهداف سند تحول، برنامه ریزی های مشترکی صورت گیرد و به صورت تخصصی گام برداریم.

مدیر کل آموزش و پرورش اضافه کرد: مسجد از جمله بهترین مراکز تربیتی در جامعه است و به همین دلیل برقراری تماس بین مدرسه و مسجد ضرورت دارد. سپس افزود: مدیران مدارس شهر تهران  باید گفتمان سازی موضوع اتحاد مدرسه، مسجد و خانواده را دنبال کنند که این امر اثرات بسیار مطلوبی دارد.

کریمیان راهبرد اصلی ما انسجام و اتحاد و یکپارچگی است و تلاش‌ها باید هم افزایی شود، چرا که اثربخشی اقدامات جداگانه کمتر است.

وی ابراز داشت: همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش بسیار مهم و اثر بخش است و می‌تواند فرصت‌های جدیدی ایجاد کند.

تحقق مدرسه قوی نیازمند همکاری و همراهی حوزه علمیه و آموزش و پرورش است و مبلغین طرح امین نقش موثری در مدارس دارند.

 

منبع