مدارس شاهد بهترین گزینه جهت اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و پیشران اجرای سند تحول هستند
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران، زهرا پناهی روا، مدیر کل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش، اقدامات تحولی بلند مدت، کوتاهمدت و میانمدت را در دستورکار داریم و در صدد ایجاد تحول در مدارس شاهد هستیم در این زمینه نیازمند نگاه و برنامه ویژه از سوی مدیران در مدارس شاهد هستیم.
زهرا پناهی روا؛ با اشاره به برنامههای کیفیت بخشی مدارس شاهد اظهار کرد: برای مدارس شاهد و ایثارگران برنامههای زیرساختی بلندمدتی را در دست طراحی داریم؛ یک برنامه راهبردی را برای مدارس شاهد و ایثارگران تنظیم کردیم و امیدواریم بتوانیم آن را به بهترین نحو با همکاری شما مدیران توانمند به اجرا دربیاوریم.
وی همچنین بر تقویت و ادامه مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و گسترش دامنه فعالیتهای مربوط در سایر مدارس تاکید و عنوان کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مدارس شاهد الگو سازی و باید در سایر مدارس و در جامعه نهادینه شود.
این مقام مسئول اظهار داشت: "مدارس شاهد به عنوان مدارس الگو و امیدآفرین، یادگار هشت سال دفاع مقدس هستند. این مدارس که فرزندان ایثارگر را در خود پرورش میدهند، با قلم و دستور مقام معظم رهبری(مدظله العالی) ادامه مسیر میدهند."
پناهی روا افزود: "امسال تغییراتی در این مدارس اتفاق افتاده است و سعی کردهایم زیرساختها را آماده کنیم. نگاه به مدارس شاهد باید متفاوت از سایر مدارس باشد. در همین راستا، برای اداره کل شاهد و ایثارگران، سند راهبردی تدوین شده و در کنار سند راهبردی، سند اجرایی نیز با مواردی مانند عفاف و حجاب، مشاوره، المپیادهای علمی، فرهنگی و هنری، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برنامهریزی شده است.
وی در ادامه بیان کرد: "در این الگوی مفهومی، دو شاخص ویژه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و حجاب و عفاف با نگاه عمیقتر به شاخصهای دیگر مد نظر قرار گرفته است. این اقدامات با هدف تقویت جایگاه مدارس شاهد و ارائه خدمات بهتر به فرزندان ایثارگر انجام میشود و امید است که با اجرایی شدن این برنامه، اتفاقات خوبی رخ دهد."
این اقدامات جدید در راستای بهبود کیفیت آموزش و پرورش در مدارس شاهد و ارتقاء سطح خدمات به فرزندان ایثارگر، نشاندهنده تعهد وزارت آموزش و پرورش به حفظ و ترویج ارزشهای ایثار و شهادت است.
منبع