حضور نزديک به چهار ميليون دانش آموز در جشنواره نوجوان خوارزمي در سراسر کشور
حميد يزداني مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش با حضور در مشهد از روند داوري دهمين جشنواره نوجوان خوارزمي در مشهد در مدارس مصلي نژاد ام البنين و حضرت زهرا س بازديد کرد.
به گزارش روابط عمومی آموزش وپرورش خراسان رضوی يزداني در اين بازديد گفت: جشنواره نوجوان خوارزمی تکلیفی اضافه بر دوش مدارس نیست، بلکه همه مدیران از اول مهر برای جشنواره و حضور دانشآموزان برنامه داشته باشند.
وی بيان کرد: 3 میلیون و 800 هزار دانش آموز در کشور در دوره متوسطه اول مشغول تحصیل هستند و این در حالی است که 5 میلیون و 600 شرکت کننده در محورهاي 13 گانه داریم زيرا برخی دانش آموزان در دو محور شرکت کردند.
وي افزود: تلاش ما بر این است که دانشآموزان در محورهای بیشتری شرکت کنند چون محورها طوري برنامه ريزي شده که نياز به علاقه و تمرين دارند نه صرفا تخصص.
وي تاکيد کرد: مأموریت ما در خصوص هدايت تحصيلي دانش آموزان دوره متوسطه اول استعدادیابی و هدایت تحصیلی براساس علاقه و توانايي است، اينکه صرفا دانش آموز به دو آزمون رغبت و توانايي پاسخ دهد نمي تواند بيان کننده دقيق توانايي هاي او باشد همين مي شود که در انتخاب رشته دانشگاه رشته هاي متنوعي را انتخاب مي کند.
يزداني گفت: تلاشمان بر این است دانشآموز در همه محورها شرکت کنند تا بتوانند علایق و تلاش، رغبت و استعدادهای خود را پیدا و دریافت کنند و به جمعبندی برسند که در دوره دوم متوسطه چه رشتهای را انتخاب کنند.
وی خاطرنشان کرد: جشنواره نوجوان خوارزمی یک تکلیف اضافه بر دوش مدارس نیست بلکه برنامه ما اين است که همه مدیران از اول مهر برای جشنواره و حضور دانش آموزان برنامه داشته باشند، البته نه نه براي عده اي خاص برای همه دانش آموزان باشد.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش با اشاره به محورهاي جشنواره گفت: محورهای دست سازه، فرهنگ و هنر، زبان انگلیسی، مناظره، ادبیات، بازارچه کسب و کار، برنامهنویسی، سلامت و تربیت بدنی، علوم آزمایشگاهی، بازیهای مهارتی و توسعه فردی، پژوهش، قرآن و معارف اسلامی، ریاضیات و احساس واژه ها محورهاي جشنواره نوجوان خوارزمي هستند که روي ان ها بسيار فکر شده و استعداد و توانايي بچه ها را در رشته هاي مختلف با جامعيت مي سنجند و مي توان با آن ها هدايت تحصيلي دقيق تري انجام داد.
وي اضافه کرد: اين جشنواره در دو گروه دختران و پسران و از سطح مدرسه، منطقه، قطب به استان وکشور مي رسد.
یزدانی تأکید کرد: باید تلاش کنیم از نگاه سطحی که داریم عبور کنیم و بگذاریم دانش آموزان اطلاعات لازم براي هدايت تحصيلي را در عمل نشان دهند.