اجرای برنامه جامع توانمندسازی نیروی انسانی دوره ابتدایی با هدف رشد صلاحیتها و شایستگیهای عمومی، تخصصی و حرفهای معلمان در استان کرمانشاه
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابطعمومی آموزش و پرورش استان کرمانشاه، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان در هشتمین جلسه کارگروه کیفیت بخشی آموزشی و ثبت نام دوره ابتدایی بر لزوم آمادگی ۱۰۰ درصدی مدارس ابتدایی استان جهت بازگشایی باشکوه در شروع سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ تاکید و یادآوری نمود که پیرو تاکیدات مستمر مدیرکل محترم آموزش و پرورش استان، تمامی موارد مربوط به ستاد پروژه مهر و ثبت نام، نظیر قطعی نمودن ثبت نام دانش آموزان تمامی پایه ها در سامانه سیدا، انجام کلاس بندی دانش آموزان، صدور ابلاغ همکاران، ثبت سفارش کتب درسی دانش آموزان و... می بایست حداکثر تا پایان مردادماه ۱۴۰۳ انجام شود تا بتوانیم با تمام توان دوره های توانمندسازی نیروی انسانی را با کیفیت مطلوب برگزار نماییم.
زهرا نجار افزود: یکی از نکات مهم در تقویت رویکرد مدرسه محوری، انتصاب و به کارگیری مدیرانی است که دارای شایستگی، تعهد، تجربه و توانمندی باشند و بر اساس این رویکرد است که ما می توانیم مدیر مدرسه را رهبر فرایند های آموزشی و تربیتی مدرسه بنامیم. ان شاءالله با انتصاب مدیرانی شایسته و دارای شرایط مذکور، بیش از پیش به سمت تحقق مدرسه قوی، ایران قوی پیش برویم.
وی ادامه داد: در خصوص دوره های توانمندسازی ویژه معلمان جدید الاستخدام برنامه ریزی های لازم صورت گرفته و در قالب یک طرح جامع و تمام ساحتی از ۲۰ مردادماه ۱۴۰۳ این آموزش ها آغاز می گردد. لازم به ذکر است از تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۰ لغایت ۱۴۰۳/۰۷/۲۰ شاهد برگزاری دوره های اختصاصی در قالب عنوان دروس متنوع به تفکیک دوره اول و دوره دوم ابتدایی و از تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۰ تا پایان سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ علاوه بر ادامه دوره های اختصاصی مذکور، شاهد برگزاری دوره های توانمندسازی عمومی ویژه مدیران و معاونین آموزشی مدارس و کارشناسان آموزش ابتدایی مناطق آموزشی ۲۴ گانه استان نیز خواهیم بود.
همچنین سایر طرح ها و برنامه های جاری دوره ابتدایی نظیر شیوه نامه جدید انتخاب راهبران آموزشی و تربیتی و تلاش جهت انتخاب افراد توانمند به عنوان راهبران آموزشی و تربیتی، شیوه نامه انتخاب اعضای گروه های آموزشی و تاکید بر انتخاب افراد واجدالشرایط و توانمند به عنوان سرگروه های آموزشی در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳،تامین و ساماندهی کیفی نیروی انسانی، تاکید بر عدم وجود کلاس فاقد معلم در شروع سال تحصیلی، حفظ و نگه داری نیروهای دوره ابتدایی، ضرورت تشکیل و توسعه کتابخانه های کلاسی، جمع بندی کلاس های تابستانه ویژه دانش آموزان نیاز به تلاش و ثبت سطوح عملکرد تحصیلی ایشان از نیمه مردادماه ۱۴۰۳، واگذاری فضاهای مازاد و بلا استفاده آموزش و پرورش به کودکستان ها برابر ضوابط ابلاغی شورای نظارت و برنامه ریزی تعلیم و تربیت کودک استان و شورای واگذاری فضاهای مازاد، اجرای مطلوب نظام دوری و توانمندسازی معلمان مجری و... مورد بحث و بررسی تخصصی قرار گرفت و معاونین آموزشی / آموزش ابتدایی مناطق آموزشی ۲۴ گانه استان نیز به ارائه مطالب و نکات موردنظر خود پرداختند.