چشم انداز و سیاست های اجرایی سوادآموزی در قم

چشم انداز و سیاست های اجرایی سوادآموزی در قم

  • 1403/5/11 پنج‌شنبه

 به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش قم، غلامرضا رضایی در نشست هم اندیشی با کارشناسان حوزه سوادآموزی استان چشم انداز و سیاست های اجرایی این معاونت را تشریح کرد. معاون سوادآموزی استان با بیان اینکه حتی یک بی‌سواد هم برای جامعه ایران اسلامی و استان شهید پرور قم زیاد است، اظهار داشت: استفاده از فناوری های نوین در حوزه آموزش، توجه به مهارت آموزی سوادآموزان و توانمندسازی آموزش‌دهندگان و کادر اداری برای آشنایی با شیوه‌های نوین سوادآموزی از مهم ترین برنامه های معاونت سوادآموزی در سال تحصیلی پیش روی است.

وی با اشاره به برنامه های تحولی سازمان نهضت سوادآموزی، مساجد، مدارس، رسانه ها و تعاملات برون سازمانی را در کنار خانه و خانواده بسترهای مناسب برای پیاده سازی این برنامه ها عنوان کرد.

رضایی بهره مندی از نظرات نخبگان و پیشکسوتان استانی در حوزه سوادآموزی و مطالبه گری از اعضای شورای پشتیبانی سوادآموزی را امری مبرهن برای تضمین موفقیت مأموریت‌های آینده این معاونت دانست و افزود: سوادآموزی ذاتی، جهادی و مردمی دارد و برای رفع چالش‌ها و کاستی‌ها بایستی به سمت مردم محوری و استفاده از نیرو‌های جهادی، همکاران فرهنگی شاغل و بازنشسته، دانشجومعلمان، دانش‌آموزان و کارکنان دولت حرکت کنیم.

معاون سوادآموزی استان استفاده حداکثری از ظرفیت مدارس را در قالب طرح مدرسه‌محور یکی از راهبردهای شتاب‌بخشی به سوادآموزی استان قم دانست و افزود: هدف از طرح سوادآموزی مدرسه محور، بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های فراوان موجود در مدرسه برای ریشه‌کنی بی‌سوادی است.

عضو شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد مجموعه همکاران حوزه سوادآموزی استان با عزمی راسخ و همدلی و همت بالا خود را ملزم به اجرای چهارطرح شتاب بخشی سازمان نهضت سوادآموزی شامل : روستای باسواد، سواد قرآنی، نهضت دانش آموزی و سواد آسان در مقطع کنونی می دانند.

 
منبع